duminică, aprilie 09, 2006

09.04.2006, Ratiunea a invins!

ASOCIATIA CIVICA « RETELE TELESCOPICE »
Adresa: Str. Stanescu Gheorghe, 5, bl.219, sc.B, ap.55,
Sector 2, Bucuresti
E-mail: banii_nostri_la_canal@yahoo.fr
Site Inernet: http://asociatiacivica.blogspot.com/
Data: 09.04.2006

RATIUNEA A INVINS!

In sfarsit, dupa 6 ani de asteptare, tergiversari si nehotarari, determinate de prestatiile si “consilierea” angajatilor Agentiei de Reglementare a Nivelelor de Servicii Apa-Canal Bucuresti-ARBAC, Consiliul General al Municipiului Bucuresti a adoptat, in ziua de 06.04.2006, “Hotararea privind aprobarea strategiei Primariei Municipiului Bucuresti de punere in conformitate cu Buna Practica Industriala si cu prevederile legislatiei specifice a retelelor de alimentare cu apa in avalul a 126 de statii de hidrofor (Retelele telescopice)”.
Peste 3 ani de zile vom scapa, definitiv, de cosmarul retelelor telescopice. Dar pana atunci, viata noastra va fi tot un calvar: vom fi in conflict cu vecinii care nu declara numarul real de persoane la intretinere, vom bea in continuare apa ruginita de pe conductele putrede, vom avea avarii dupa avarii.
Oricum, trebuie sa multumim consilierilor CGMB pentru ca au adoptat aceasta hotarare, si ca au inteles, in sfarsit, care este interesul comunitatii in aceasta problema.
Credem insa ca ar fi un act de dreptate si totodata linistitor pentru bucuresteni, daca vinovatii – directorii ARBAC-ului – cei care au blocat, cu buna stiinta aceasta hotarare ani in sir, vor fi demisi pana la unul!
Daca in locul acestor oameni orbiti de orgolii personale, pentru care interesele generale ale Bucurestiului au fost mai prejos decat dorinta lor de razbunare pe APA NOVA, ar fi fost numiti oameni cu constiinta civica, adevarati ingineri (slava Domnului, avem destui ingineri specialisti in instalatii, foarte valorosi!), problema retelelor telescopice ar fi fost de mult timp rezolvata si astazi noi am fi trait mult mai civilizat.
Multumim domnului Primar General Videanu, multumim tuturor consilierilor care au votat aceasta hotarare si asteptam demararea cat mai rapida a lucrarilor de reabilitare a retelelor si de contorizare a blocurilor.

Va dorim toate cele bune !
ASOCIATIA "RETELE TELESCOPICE", Asociatie civica
Persoana de contact:
Nastasia BURLUI
Str. Stanescu Gheorghe, 5, bl.219,
sc.B, ap.55, Sector 2,
BUCURESTI